Tot Bake Design : majalah NONA Ogos 2012 edisi khas aidilfitri

dalam edisi Raya nie kami berkongsi 4 resepi kek yang mudah dan sangat sesuai disajikan pada hari Lebaran..



gamba kami yang dimuatkan dalam bahagian resepi tu.. ade kisah disebaliknya..

memang 'disebalik' gamba kami tu ade anak sulung kami, Iman Hazim .. 

sebab mama die rajin amik gamba die dan adik, senang cite hari -hari mesti ade gamba.. jadi mase photoshoot tu abang rase tersisih sebab krew NONA hanya nak amik gamba papa n mama die jer.. die tak di panggil.. jadi bile tengok abang dengan muke sedih, kami pun acah ler suh masuk sekali.. makanya kami letakkan die ditengah-tengah dan slowly cover.. sori abang.. lepas tu mama n papa snap gamba abang pepuas



boleh dapatkan dipasaran dan selamat mencuba.

Dikuasakan oleh Blogger.