Tot Bake Design : Bunga Ros Buttercream

serba sedikit projek yang telah selamat sampai kepada pelanggan - pelanggan yang kami sayangi... 

ade jugak gamba lame.. tapi kami upload jugak sekali .. enjoy yea.. 

order dari super-regular customer kami, Eissma.. untuk birthday celebration suami nya.. Terima kasih

Chocolate and Blueberry Cupcakes - Red & Black Theme


yang nie diode oleh kawan baik mama tot.. surprise tak menjadi untuk usbennyer.. katenyer usben dah terbaca whatsapp kami.. hoho.. tapi takper yang penting dapat gak celebrate kan..

Red Velvet dengan Cream Cheese.. 

Figurine semua papa tot yang buat.. mama Tot buat selebihnya.. baca testimonial yea..



chocolate cake with whipped chocolate ganache - thanks Linda!



seperti biasa.. produk terhangat kami.. Cupcake Bouquet.. Pelanggan kami nie order rasenyer lebih kurang 6 bulan awal.. 

Alhamdulillah, tuannya suka



Red Velvet Cake dengan Cream Cheese.. Lihat testimoni yea..


Alhamdulillah.. 


yang nie ditempah oleh Puan Puspa, pun super regular customer.. 

salah satu customer feveret yang memang sangat - sangat lame dengan kami.. 

Kek Blueberry dengan Cream cheese Frosting.. warna tema majlisnya ungu, tu yang kami ungukan krimnya dan hiasan colourful..


sugar cookies.. 


Rainbow Cake.. 



Dikuasakan oleh Blogger.