E-kedai : Gaun Simpanan Peralatan Deko [RM30] Ingin tahu rahsia kami menyimpan barangan deko yang kecil - kecil dan banyak tu... inilah dia...

Sebenarnya, memang boleh letakkan kesemua barangan deko kami didalam container transparent, atau juga bekas tin yang terpakai, tapi kami jadi selalu terlepas pandang jika ada nak siapkan sesuatu tempahan, rugi bila sebenarnya banyak lagi design yang boleh digunakan, namun kami terlupa. 

Semuanya berubah bila ternampakkan produk ini, kami cuba gunakan, dan akhirnya penuhlah segala peralatan kami disimpan pada tempat simpanan berupa gaun ini. hampir 10 gaun dipakai.

dan jadi sangat mudah lepas tu.. kebetulan kami pun ada letakkan sebuah almari didalam bilik deko.. jadi hanya gantungkan didalam almari itu selepas selesai barangan deko dibasuh dan dikeringkan. 

Lebih seronok, bahagian deapn dan belakang, semua boleh digunakan. 


Kami pun ada membeli dalam kuantiti yang agak banyak, jadi kami ada beberapa stok lagi dan ingin dijual pada anda untuk digunakan. Mudah tau... 

setiapkali ingin mendeko, keluarkan semua.. boleh tengok sekali lalu dan anda boleh gunakannya.. 


Untuk kami, ini bagaikan penyelamat samada dari segi tidak terlepas pandang atau juga dari segi penggunaan ruang, bayangkan barangan kami sebelum ini bila semuanya didalam kotak. Semuanya penuh dan walaupun dilabelkan, agak leceh nak mencari, tapi selepas itu, tak perlu labelkan pun.. dan sesiapa sahaja yang gunakannya boleh terus lihat dan ambil tanpa bertanya sana sini.


Bagi yang berminat, stok yang ada ialah:

Merah Jambu : 1 unit
Hitam : 3 unit

Harga : RM30 (termasuk pos)


Dikuasakan oleh Blogger.