Inspirasi Bake & Design : (10 Gambar) Kek & Majlis Yang Bertemakan Animasi Terbaru Big Hero 6


Big Hero 6 ialah sebuah filem animasi terbaru dari Walt Disney Animation Studios yang sedang hangat diperkatakan. Filem yang mendapat rating sebanyak 88% dari Rotten Tomatoes ini memang sebuah kisah yang menarik untuk ditonton oleh pelbagai lapisan umur. Dari sikecil sehinggalah ke sibesar. Untuk mengetahui Filem ini berkisar tentang apa, anda boleh dapatkan info tentangnya di sini BIG HERO 6

Selari dengan kehangatan filem animasi ini, tema untuk hiasan majlis harijadi kanak-kanak dan penyediaan kek bersempena karakter Big Hero 6 ini sudah pun bermula. Ianya agak popular sebagai pilihan bagi majlis yang diadakan untuk kanak - kanak lelaki namun perempuan juga tidak terkecuali.

Disini ingin kami kongsikan beberapa Inspirasi dari kek dan juga majlis bertemakan filem animasi ini.


Inspirasi Kek


1. Kek Fondant 3D 


2. Cupcakes Fondant


3. Kek Buttercream dengan topping bergambar


4.  Kek Fondant dengan Karakter 3D5. Cupcakes dengan Topping Fondant 2D


6. Kek 3d Fondant.

Inspirasi Majlis


1. Dessert Table


2. Belon
3. Doorgift / Goodies4. Origami Baymax


5. Mineral WaterJadi untuk mama dan papa diluar sana yang ingin mengadakan majlis harijadi anak - anak untuk masa terdekat, mungkin boleh dapatkan inspirasi dari perkongsian kami disini.

Tema apa seterusnya??

Jangan lupa tinggalkan komen tema apa yang anda inginkan selepas ini. kami akan cuba memberikan inspirasi terbaik untuk majlis anda.

Dikuasakan oleh Blogger.