Inspirasi Bake : 15 Cupcakes bertemakan LOVE yang pasti membuatkan si penerima teruja!


Kadangkala cinta tidak perlu diluahkan melalui surat, whatsapps, sms ataupun melalui barangan yang mahal - mahal. Cinta boleh juga diluahkan melalui sesuatu yang cantik pada pandangan yang menunjukkan ianya datang terus dari hati yang ikhlas. 

Jika suami, isteri, pasangan anda bakal menyambut harijadi, ataupun anda ingin membuat kejutan secara suka - suka. Jom lihat dekorasi cupcake bertemakan LOVE yang sungguh cantik ini khas untuk orang tersayang.

{ totbakedesign.com } Mini cupcakes yang diletakkan sprinkle LOVE diatasnya.{ theskinnyfork.com } Cupcake pink dengan topping pink dan ditaburkan sanding sugar bewarna pink, sungguh sweet dan nampak terus dari hati.


{ totbakedesign.com } Hiaskan cupcake dengan pelbagai bunga - bungaan dan diletakkan didalam bakul sebagai tanda dari hati. Ini ialah hasil kerja kami yang terdahulu.{ tasteofhome.com } Pink Velvet Cupcakes, siapa sangka kita boleh buat resepi ini?


{ sallysbakingaddiction.com } Kepingan strawberi disusun begini nampak sungguh cantik diatas cupcakes.


{ totbakedesign.com } Paipkan aising secara simple dan taburkan gold balls beserta sprinkle hati dibahagian tengah.


{ bloglovin.com } Beli sprinkles berbentuk LOVE ini dan juga anda boleh dapatkan gula - gula berbentuk bibir ini dikedai menjual coklat. letakkan dibahagian atas sebagai topping.


{ the-girl-who-ate-everything.com } Lagi idea dari buah strawberi yang disusun sebegini nampak sungguh sedap. Lebih - lebih lagi dibenamkan didalam topping yang bersalut coklat!


{ totbakedesign.com } Mini Cupcakes dengan mini sprinkles berbentuk LOVE bewarna warni!


{ crumbsandchaos.net } Standing Hearts!


{ tasteandtellblog.com } Ini rasanya decor paling simple tapi paling cantik!


{ look-what-i-made.com } Kalau anda boleh buat macam nie, dapat bayangkan bagaimana surprised-nya pasangan anda tu?


{ cookingclassy.com } Tiada yang lebih nampak sweet selain dari cupcake bewarna pink dengan sebiji buah cherry diatasnya.

{ bakingdom.com } lagi hiasan buah strawberi, tapi dengan kesan jem itu, nampak cantik dan menggiurkan.


{ totbakedesign.com } Gabungan pelbagai hiasan cinta bertemakan LOVE khas untuk yang tersayangDikuasakan oleh Blogger.