Inspirasi Design : [ 20 Gambar ] Idea Dessert Table bertemakan Elegan untuk majlis pernikahan.Bagi kebanyakkan majlis perkahwinan, pada hari persandingan selalunya bakal pengantin pastinya akan menempah pakej hiasan termasuk pelamin dan pelbagai hiasan lain terus dari syarikat katering ataupun bridal.

Namun bagi majlis pernikahan, terutama jika ianya dijalankan dirumah, selalunya anda akan buat hiasan sendiri dan ringkas sahaja. Memang lebih jimat bila ia dibuat dirumah. 

Apakata ruang makan juga anda hiaskan sendiri dengan menyediakan dessert table dengan tema Elegan. 

Kenapa kami ketengahkan tema Elegan kali ini? 

Sebab hiasan sebegini ialah sesuatu yang anda boleh dapatkan perhiasannya dari ruang tamu rumah anda ataupun jika dibeli, ianya boleh digunakan semula nanti. Contohnya lampu meja yang mungkin menghiasi ruang tamu selama bertahun - tahun itu boleh dijadikan tema utama dan kesemua hiasan lain akan mengikuti warna dan konsep pada lampu itu. lebih mudah kan?

Yang penting jimat kos dan tak membazir, tak perlu dibuang selepas digunakan.

Anda boleh dapatkan inspirasi dari pelbagai perkongsian gambar ini dan boleh klik pada link website yang kami sertakan untuk melihat secara detail tentang hiasan tersebut.

Jom tengok!


{ weddingsromantique.com }{ thebridalpartyllc.blogspot.com }
Dikuasakan oleh Blogger.