Hantar Resepi

Jika anda ada membuat resepi kek, biskut, pie dan apa sahaja yang boleh dikategorikan sebagai pemanis mulut, beserta tutorial dan ingin kongsikannya di Blog TotBakeDesign, berikut adalah kriteria yang perlu ada.
  • Berikan gambar sekurang-kurannya 3 ataupun 4 resolusi tinggi, dan dalam bentuk gambar bewarna. 
  • Mohon tiada watermark ataupun logo anda, dan berikan gambar produk siap itu itu dalam pelbagai angle dan juga detail dalam pembuatannya (jika boleh)
  • Kalau attachment anda besar, mohon berikan kami link google drive anda ataupun gunakan yousendit.com (ianya percuma!) ataupun apa sahaja website file sharing.
  • Berikan intro tentang diri anda ataupun perniagaan (jika anda mengambil tempahan), ceritakan tentang inspirasi anda ketika membuatnya, teknik yang digunakan  ataupun kepada siapa anda buatkannya.
  • Jika gambar itu diambil oleh jurufoto professional, mohon berikan juga info tentang beliau. Jangan lupa sertakan website, FB dan juga twitter beliau.
  • Turut serta nama perniagaan anda, website, facebook dan juga Twitter anda.

Emailkan resepi anda ke totbakedesign@gmail.com

Kami berharap anda faham yang kami menerima banyak resepi di email, namun kami akan meneliti satu persatu sebelum dikeluarkan di blog Tot Bake Design.

Berikan kami masa sehingga 2 -3 minggu untuk kami memberi maklumbalas bagi memberitahu yang resepi anda akan dijadualkan untuk keluar pada tarikh yang ditetapkan. 

Namun jika anda tidak menerima apa - apa maklumbalas dari kami, mohon emailkan semula.

Terima Kasih

Dikuasakan oleh Blogger.